Henriksen er godt kjent for sine kreasjoner. Under ski-NM i Alta blir han å servere laksetaco til små og store.

– Sisa har fått det ærefulle oppdraget å servere maten fredag 6. april på Kaiskuru Nærmiljøsenter. Det var Per Hindenes som tok kontakt og spurte om vi klarte å mette 2.500 munner. Etter litt frem og tilbake fant vi ut at dette skal vi «naile».

– Det er jo ingen problem å mate 2.500 mennesker for en ringrev, skratter Henriksen.

Logistikk

Henriksen har allerede det meste planlagt, men det gjenstår å få nok frivillige til å fylle vaktlisten.

– Jeg håper å få 70 stykker, men hvis jeg får 60 frivillige er jeg kjempefornøyd, sier han og legger til at 35 allerede har meldt seg.

– Vi får folk fra Burfjord, Øksfjord og litt over alt.  Målet er jo å få flest mulig å komme til Alta for å se på NM, skyter Henriksen inn.

Logistikken har han også tenkt på. Han forklarer at det blir 10 matstasjoner strategisk plassert rundt anlegget.

– Blir det ikke fort mye søppel av sånt?

– Man kan ikke ordne med tallerkener og bestikk til 2.500 stykker. Da hadde det ikke sett ut. Maten blir servert i tacobåter, så her kan man spise alt.

– Alt er spesifisert til minste detalj, understreker han.

Han har med andre ord det meste under kontroll. Og maten?

– Laksefileten får jeg skinn- og beinfri fra Grieg Seafood.

– Hvor mye trenger man til et slikt arrangement?

– Jeg regner med å bruke 200 kilo laksefilet under ski-NM, sier han lattermildt.