Hvilke fiskekort kan kjøpes, hva er ledig når det er min tur og hvordan kan man kjøpe kort på telefonen? Alt dette og mye mer skal programlederne Frank Halvorsen og Vegard Ludvigsen opplyse om når Mediehuset Altaposten sender årets lokale laksekortsalg direkte.

Halvorsen og Ludvigsen har en proppfull gjesteliste klar til sendinga som foregår i Mediehuset Altapostens laksestudio. Sendingen er et samarbeid mellom Altaposten og Alta Laksefiskeri Interessentskap.

foto
FISH ON: Vegard og Frank er klare for årets laksekortsalg! Foto: Tom-Birger Anundsen

– Jeg bare nevner kjøper nummer en, Brynjar Lingård Jansen som tar med seg søskenbarnet Knut Martin Karlsen når han skal kjøpe som nummer 1. Vi får også mange andre gjester. Vi får tilstedeværende Einar Suhr i studio også får vi besøk av uheldige Audun Iversen som aldri får kjøpt kort i sitt eget navn. Vi får også Ane Kvammen innom. Hun er blitt fluefisker og sitter i fiskerutvalget i Alta Jeger og Fiskeforening, sier Halvorsen som også har hentet inn eksperter på fiskeutstyr.

– Vi får litt opplæring av Tommy Ingebrigtsen i hvilke behov til utstyr som finnes for nybegynnere med fluestang i handa. Terje Falsen lover også å bidra direkte når han samler sine venner til fest. Som alle skjønner blir det fullt kjør helt til kortsalget er over, sier programleder Frank Halvorsen som selv skal kjøpe som nummer 308. Sendingen starter klokka 10.00 og selve salget starter 10.30.

Vi minner om at det er mulig å spole i direktesendingen.