– Vi har i dag hatt besøk av 1.-4. trinn på Saga og Elvebakken skole. Vi har grillet 250 pølser og det har blitt drukket mange flere kopper med saft. UiT med Tor Oskar Thomassen og Odd Egil Olsen har vært her med skoleelever som har vært aktivitetsledere. De har tatt barna med i vårt fantastiske anlegg og hatt forskjellige oppgaver, skriver Alta IF i en e-post til A-sporten.

Dette var på tirsdag. Klubben opplyser at det skulle grilles nye 250 pølser til skoleelever fra Komsa og Aronnes på onsdag. Ungene har stått på ski, brukt matter til aking og hatt skiquiz begge dagene.

Det hele er en oppvarming til det som skal skje torsdag 3. mars, melder klubben videre.

– I samarbeid med Alta Kraftlag og SpareBank 1 Nord-Norge inviterer vi til offisiell åpning av Kraftlagsløypa og Skileikanlegget i Altaparken torsdag 3. mars klokken 18.00. Våre fantastiske samarbeidspartnere har gjort det mulig å etablere disse aktivitetstilbudene til Alta sin befolkning. Gjennom vårt samarbeid og en betydelig frivillig dugnadsinnsats tilbyr vi barn og familier i Alta rike aktivitetsmuligheter, skriver Alta IF i en pressemelding.

Det vil bli korte hilsninger fra Alta IF, kommunen og samarbeidspartnerne, samt et par kulturelle innslag fra Petter Carlsen. Og massevis av aktivitet, naturligvis.

– 18.30 er det åpningssprint i aktivitetsløypa, etterfulgt av aktivitetslek i skileikanlegget. Til slutt blir det bespisning i gapahukene. Vi håper at så mange som mulig tar turen innom, skriver klubben videre.