A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I år gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling og Radio Altas kommentatorer bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag møttes Lyn og BUL til 1.-divisjonsoppgjør i Oslo, og kampen endte uavgjort 2-2. Runa Lillegård og Ann Solbritt Logje scoret BULs mål. Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Ida Grubben

Ida Grubben. Foto: Karl Eirik Steffensen

Bidrar med enorm rutine, ro og trygghet i de bakre rekker. Var først på ballen i de aller fleste dueller, og brøt ofte foran Lyns angrepsspillere.

To stjerner: Ida Sønvisen Suhr

Ida Sønvisen Suhr. Foto: Karl Eirik Steffensen

Meget solid match. Meget godt samarbeid med Grubben i midtforsvaret, spesielt i andre omgang. Hindret Lyn-spissene å komme til særlig med sjanser.

Én stjerne: Eline Hegg

Eline Hegg. Foto: Karl Eirik Steffensen

Konstant trussel for Lyn-forsvaret. Fryktløs spiller som utfordrer en mot en og skaper ubalanse. Nok en god kamp av det unge stjerneskuddet.