En lang og vanskelig håndballsesong ble avsluttet i Altahallen sist helg. Samarbeidslaget Alta IF/BUL trengte støtte fra tribunen i kampen for å unngå nedrykk fra allnorsk 2. divisjon, og hele 756 tilskuere møtte opp.

Dessverre ble det tap mot Bodø HK, og Alta-guttene endte sist i avdelingen. Men selv om lagets sportslige nivå ikke holdt mål denne sesongen, har publikumsoppmøtet definitivt gjort det. I snitt har klubben hatt 342 tilskuere på hjemmekampene, og det er tiende best i landet.

– Tusen takk til alle som har støtta gutta fra tribuneplass denne sesongen. Samarbeidslaget Alta IF/BUL har til tross for å ha kjempet i nedrykkstriden hele sesongen et av håndball-Norges beste publikum, både i antall og i lydnivå. Kun åtte lag i Eliteserien, samt Viking i 1. divisjon slår oss på tilskuersnittet, skriver Alta IF Håndball på sine facebookside.

Elverum topper statistikken med 1195 tilskuere i snitt. Så følger Kolstad og Nærbø med henholdsvis 1070 og 916 tilskuere i snitt per hjemmekamp.

– Vi ønsker å rette en ekstra stor takk til gjengen som stiller opp i sekretariatet, samt de som sørger for teknikk, lyd og lys på kampene våre og lager det beste arrangementene, skriver Alta IF Håndball videre.