Kampen overføres på Radio Alta (klikk på linken). Kommentatorer er Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm. Sendingen starter klokken 14.15.

Tabellfirer Notodden gjester Finnmarkshallen på søndag. Rune Repvik og spillerne ønsker å bruke kampen til å slå knallhardt tilbake. Til tross for at Alta IF har slitt denne sesongen, har ikke Repvik problemer med å motivere spillergruppen.

– Ingenting tyder på at motivasjonen er synkende. Vi føler en stolthet i logoen vi bærer på brystet hver dag. Samtidig har vi en spillergruppe som vil opp og frem, og da må de vise seg frem, forteller hovedtreneren.

Han ser oppover på tabellen.

– Vi jobber hardt for å snu trenden, og ønsker å klatre på tabellen. Da er Notodden en fin motstander å starte med, da de ligger like over oss på tabellen.

Spennende taktikk

Alta IF prøvde en ny taktikk sist mot Raufoss, med en slags diamant på midtbanen og to spisser. Repvik ser potensialet i formasjonen og ønsker å bygge videre på den.

– Den defensive biten mot Raufoss var veldig bra og vi fikk en fin balanse. Kjetil og stopperne måtte knapt i aksjon mot Raufoss. Notodden spiller derimot 4-3-3, så det gir andre utfordringer om de dundrer på med offensive backer og indreløpere.

– Vi har fortsatt mye å bevise. At vi er et godt fotballag. Vi har mye å bevise oss selv, publikummet og alle som bryr seg om klubben, avslutter han.