BUL J19 - Fløya J19 1-2:

Tidligere denne sesongen møttes 1.-divisjonslagene til BUL og Fløya i norgesmesterskapet for kvinner på Coop-banen på Breverud. Oppgjøret gikk til straffesparkkonkurranse, og her var det gjestene fra Tromsø som var best fra ellevemetersmerket.

Onsdag ettermiddag var det klart for en ny cupdyst mellom klubbene, og denne gangen var det J19-lagene som kjempet om avansement i NM J19 Telenor cup på kunstgresset i Bossekop. Fløya tok ledelsen ved kaptein Celine Emilie Nergård, men Eline Hegg utliknet da hun skrudde en corner rett i mål.

FIKK SJANSEN: Unge Tuva Skaret Monsen fikk muligheten som innbytter mot Fløya. Foto: Karl Eirik Steffensen

Etter pause var det kun Tromsø-jentene som fikk noe å juble for. Emilie Celine Nergård satte inn sitt andre mål for dagen og omgangens eneste scoring, og sørget med det for at Fløya J19 stakk av med seieren. Hjemmelaget hadde noen sjanser, men manglet det lille ekstra foran mål.

– Det var en veldig jevn kamp, og jeg synes jentene gjorde en god innsats. Men Fløya hadde en meget god angrepsspiller i Celine Emilie Nergård som straffet oss hardt ved to anledninger, og det var dessverre nok til å sende oss ut. Det er surt, for spillemessig var vi fullt på høyde med dem. Men marginene var ikke på vår side, sa BUL-trener Terje Falsen rett etter kampslutt.