Det har etter hvert blitt en fin årlig tradisjon at Nordlysbyens beste håndball- og fotballspillere spiller en showkamp for å generere inntekter til et godt formål.

Tidligere har det vært BULs håndballdamer og Alta IFs fotballherrer som har møttes til dyst. I år har begge klubbene valgt å kjøre interne oppgjør, og først ut er de blåkledde fra Bossekop.

Tirsdag kveld klokken 20.30 er det avkast i BUL-hallen. Da får publikum se om BULs fotballspillere klarer å behandle en håndball bedre enn de har håndtert fotballen denne sesongen. Det ble som kjent nedrykk for bossekopingene i år.

– Alta IF har sitt eget arrangement senere denne måneden, så i år blir det et ekte klubboppgjør i BUL-hallen. Det er alltid morsomt å spille disse showkampene, ikke minst fordi alle publikumsinntektene går til til et godt formål, sier Tonje Tauselv, som er spillende assistenttrener for BULs damelag.

– De som møter opp kan betale et valgfritt beløp, som altså går i sin helhet til Kreftforeningen. Vi håper at så mange som mulig tar turen innom. Det kommer garantert til å bli en artig opplevelse, fastslår hun.

Tauselv lover et skikkelig opplegg med lyd- og lysshow, og ber folk komme i god tid før avkast klokken 20.30.

– Vi åpner dørene klokken 20.00, så det er bare å være tidlig ute. Vi skal gjøre vårt beste for å skape god underholdning. Dette er en fin anledning til å samle både håndball- og fotballfolk under samme tak, smiler Tauselv.