BUL 2 - Alta IF 2-0:

Fredag kveld var det klart for lokaloppgjør i 2. divisjon kvinner avdeling 9. BULs rekruttlag tok imot naboklubben Alta IF, og hjemmelaget trengte ikke mange sekundene på å finne veien til nettmaskene. Ballen endte opp hos Lea Hunsdal Falsen etter et flott angrep og en nydelig gjennombruddspasning, og kantspilleren var sikkerheten selv alene med Alta IF-keeper Nathalie Jakobsen Kristiansen.

SKAPTE TRØBBEL: BUL 2-spiss Guro Krempig var involvert i det meste av hjemmelagets angrepsspill. Foto: Karl Eirik Steffensen

1-0 ble til 2-0 få minutter senere. BUL-rekruttene fikk frispark i tilsynelatende ufarlig område. Men Hanne Kristensen Emaus dunket til fra langt hold, og ballen gikk over fingertuppene til Alta IFs sisteskanse og i mål. Drømmestart for hjemmelaget, mens Alta IF-damene måtte ta samling i bånn.

Begge lag hadde sine muligheter etter dette, men ingen traff mellom stengene. Dermed endte lokaloppgjøret 2-0 til BUL 2, som klatret til fjerdeplass på tabellen. Det er nå fire poeng som skiller lagene.

BRA KAMP: Alta IF-keeper Nathalie Jakobsen Kristiansen kunne kanskje tatt det andre BUL-målet, men gjorde ellers en bra match. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Det var en bra åpning fra vår side, men jeg er ikke helt fornøyd med det som ble prestert utpå der. Vi stresset for mye med ballen og ga den bort altfor ofte. Samtidig vil jeg berømme Alta IF-laget. De leverte en solid forestilling og gjorde det vanskelig for oss. De forsøkte å spille fotball, og det er det slett ikke alle lag som gjør i denne divisjonen. Alt i alt synes jeg vi hadde bra kontroll. Men vi ser at vi fremedeles har en del å jobbe med, sier BUL 2-trener Terje Falsen.

– Vi var ikke våken da kampen startet, og BUL straffet oss øyeblikkelig for det. Da vi i tillegg fikk 0-2 i fleisen rett etterpå ble det en svært vanskelig oppgave. Men spillemessig er jeg egentlig godt fornøyd. Vi spilte jevnt med BUL, og hadde sjanser nok til å klare poeng. Dessverre var vi ikke besluttsomme nok foran kassa i dag. Men det kommer, fastslår Alta IF-trener Sondre Andersen.

HADDE SJANSER: Alta IF var ikke ufarlige, men klarte ikke å sette sjansene sine. Foto: Karl Eirik Steffensen

Dette var lagenes siste kamp før fotballferien. Neste kamp for BUL 2 spilles ikke før 6. august. Da møter de Polarstjernen på hjemmebane. Alta IF starter opp høstsesongen med bortekamp mot Porsanger 8. august.

BUL 2 stilte med følgende lag:

Andrea Ødmann - Marie Nygård Kjellmann, Amalie Frisk Olsen, Maja Romsdal, Marte Rognli Johansen - Lea Hunsdal Falsen, Hanne Kristensen Emaus, Ida Marie Jørgensen Mannsverk, Kristine Hagen - Guro Krempig, Emmy Olsen

Alta IF stilte med følgende lag:

Natalie Jakobsen Kristiansen - Sara Birgitte Marie Eira, Kristine Kornelia Pauseln, Johanne Romsdal Lian, Hege Kristine Kvålshagen - Trude Johansen, Berit Elisabeth Mannsverk, Hedda Eline Haugsnes, Lone Kristine Olaussen - Mia Oskarsson Mannsverk, Camilla Krogh