Lørdag var det klart for BUL-damenes andre treningskamp i vinter. Fjorårets divisjonskollega Tromsdalen hadde tatt turen til Nordlysbyen, og ikke overraskende var det bossekopingene som stakk av med seieren i Finnmarkshallen. Guro Bell Pedersen satte inn to enkle scoringer, mens Emmy Olsen headet fint inn BULs tredje nettkjenning. Gjestene fra Tromsø reduserte en gang slik at sluttresultatet ble 3-1.

SKAPTE MYE: Emmy Olsen startet på topp sammen med Guro Bell Pedersen og viste positive takter. Hun scoret også mål i lørdagens treningskamp. Foto: Karl Eirik Steffensen

TUIL fikk keeperen skadet etter få minutters spill, og måtte sette en utespiller i mål. Likevel ble det ikke noe målkalas i storstua. BUL produserte bra med sjanser, men det manglet litt på presisjonen og besluttsomheten foran mål. I første omgang var det stort sett spill mot ett mål. Etter hvilen klarte ikke BUL-spillerne å holde trøkket oppe, og TUIL kunne fort scoret flere mål. Likevel var det en velfortjent seier til BUL.

I en annen treningskamp lørdag vant Alta IFs rekruttlag 5-2 mot Hammerfest (herrer).

Alta IFs førstelag møter Tromsdalen til dyst i Finnmarkshallen på søndag. Treningskampen starter klokken 14.00.