– Vi var i dialog med en ny keeper, men han sa nylig nei til å flytte nordover. Det har dessverre vært slik i hele vinter. Vi kan ikke tilby den lønna de er ute etter, og divisjonsstatusen har også en del å si. Men vi gir ikke opp, sier Alta IF-trener Rune Repvik, som tidligere i vinter måtte se førstevalget Lukasz Jarosinski velge HamKam foran en retur til Nordlysbyen.

Akkurat nå er det kun Alexander Ellingsen som er frisk burvokter i klubben. Maris Eltermanis er fortsatt ikke restituert etter skulderskaden han pådro seg i fjor. Sisteskansen fra Latvia blir neppe klar til seriestart.

– Vi har fortsatt tro på at det løser seg. Det er en måned igjen av overgangsvinduet, og det er nok et par arbeidsledige målvakter som gjerne vil ha en ny arbeidsgiver før den tid. Men vi tar ikke hva som helst. Vi leter etter en keeper som kan gå rett inn på laget og gjøre en kanonjobb fra dag én, forteller Repvik, som er i tett dialog med flere agenter.

– Jeg har fått noen tilbakemeldinger på at ting kan endre seg fort de neste par ukene. Da har som regel klubbene i de to øverste divisjonene gjort seg ferdig med vinterhandlingen og har spillerstallene klare. Vi får bare være tålmodig og se hva som skjer. Jeg tror vi finner en løsning, men kan dessverre ikke love noe, sier Alta IF-bossen.