Signerte ny kontrakt

Alta IF sikret seg underskriften til Magnus Nikolaisen i romjula.

Angrepsspiller Magnus Nikolaisen (31) blir å se i gult og blått også kommende sesong.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

En rekke rutinerte Alta IF-spillere var på utgående kontrakter etter inneværende sesong, og nå som kalenderen viser 2021 er det flere av disse som står uten klubb. Men ikke Magnus Nikolaisen. Den 31 år gamle kantspilleren fra Harstad ble i forrige uke enig med klubben om en avtale som strekker seg ut 2021-sesongen.

– Magnus Nikolaisen. Han endte 2020-sesongen på 248 kamper og 95 mål totalt for Alta IF. I dag ble det klart at han vil passere 250 kamper og få et nytt forsøk på å nå 100 Alta IF-mål, for Magnus er klar for enda et år i gult og blått, skriver Alta IF Fotball.

Tidligere har tre andre rutinerte Alta IF-spillere forlenget sine kontrakter. Kaptein Mats Frede Hansen og stopperkollega Øyvind Veseth Olsen skrev under på nye avtaler rett etter sesongslutt, mens Håvard Nome signerte ny kontrakt rett før jul.

Klubben jobber også med å holde på spillere som Hans Norbye, Morten Gamst Pedersen, Christian Reginiussen og Dag Andreas Balto, som alle er klubbløse for øyeblikket. Deres Alta IF-kontrakter gikk ut ved nyttår.