– Sykt artig å senke Vålerenga

«Alle» ville ha en bit av Runa Lillegård (19) etter lørdagens mesterlige oppvisning mot serieleder Vålerenga.

En svært glad Runa Lillegård kunne juble for to mål, tre poeng og fornyet toppseriekontrakt da byrivalen Vålerenga ble slått 3-2 på Kringsjå kunstgress på lørdag.  Foto: Christian Fredrik Borg, Nordre Aker Budstikke

sport

Vanligvis er det ganske slunkent på pressetribunene i Toppserien, og kanskje spesielt på Kringsjå, der Lyns fotballdamer holder til. Det er sjelden at Runa Lillegård & co får særlig mye oppmerksomhet i media. Men denne helga var NRK, TV 2, VG, Aftenposten, Nettavisen, Dagsavisen og flere andre på plass, først og fremst for å dekke det som hadde potensial til bli en etterlengtet gullfeiring for serieleder Vålerenga. Med seier over Lyn kunne den meget spennende gullkampen i Toppserien være over.