Alexandra & co må spille i gutteserien for å få matching

BULs unge, talentfulle damespillere får ikke lov til å spille 2.-divisjonskamper i år. Men jentene har i det minste funnet et alternativ.

BULs unge stjerneskudd Alexandra Martnes scoret både mot Honningsvåg og Porsanger. Hun og de fleste andre som utgjør BULs damelag har fått etterlengtet matching denne høsten.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Etter at BULs største stjerner på fotballbanen de siste årene har forlatt klubben til fordel for spill i Toppserien og 1. divisjon, er det bare noen ytterst få «voksne» spillere igjen. Majoriteten er under 19 år, noe som gjør at de fleste på laget får lov til å være i kontakt med hverandre og kan spille kamper. Breddefotballspillere over 20 år må som kjent fortsatt forholde seg til én-metersregelen som ble innført etter at koronapandemien skyllet innover landet i mars.