A-børsen:

– To scoringer og en målgivende gjorde han til banens gigant

Alta-spillerne hentet fram OBOS-formen hjemme mot Kvik Halden, men særlig én spiller skiller seg ut på børsen.

Christian Reginiussen satte inn sitt sjette og sjuende mål for sesongen.  Foto: Alta IF

sport

Spiller

Vurdering

Børs

88. Grzegorz Flasza

Lite å gjøre, men solid og trygg når det kreves. Kan ikke lastes for baklengsmålet.

7

3. Øyvind Veseth Olsen

Meget solid kamp igjen. Gode igangsettinger og er blitt trygg og god med ballen i beina. Spiller med fysikk, spenst og er en perfekt partner til Hansen.

8

4. Mads Frede Hansen

Bunnsolid igjen av Alta-kapteinen. Ofrer seg i alle dueller, vinner de fleste og utgjør et solid stopperpar sammen med Veseth Olsen.

8

19. Runar Overvik

Årsbeste. Har tatt steg og er igjen meget god. Nydelig målgIvende til Braatens 1-0-scoring og serverer farlige innkast. Løper og løper og gjør nesten ikke feil.

8

20. Hans Norbye

Smårusk ja, men karasjokingen ordner stort sett opp i alle feil han gjør. Er hyperrask og her har Alta en back av god klasse.

7

9. Håvard Nome

Gjør ikke så mye ut av seg, men han løper som en slave, takler som få og ofrer seg i begge ender av banen. Solid kamp.

7

10. Svein-Ove Thomassen

Nok en solid kamp av Svenno. Er trygg og god med ballen og slår mange brilliante pasninger. Har knekt noen koder defensivt og er blitt en spiller Alta IF kan bruke i hver eneste startoppstilling, uansett motstander.

7

12. Morten Gamst Pedersen

Mange lekre pasninger, men hadde også feilskjær underveis. Noen balltap, men gjør ting ingen andre i divisjonen gjør etter han. Har et overblikk ingen andre matcher.

7

8. Magnus Nikolaisen

Spiller solid og pøser på med gode løp i bakrom og tidvis gode innlegg. Altas høyreside med Overvik og Nikolaisen er et svært farlig våpen i jakten på opprykk.

7

13. Vegard Braaten

Scoret 1-0 på en utypisk måte, altså med en heading. Rusten i flere ting han foretar seg, men Vegard er uansett en klar forsterkning for Alta i gullkampen. Målfarlig og en konstant trussel.

7

23. Christian Reginiussen (AB)

Altas beste, hakket vassere enn Overvik. Jobber vanvittig hardt, går foran som et godt eksempel for alle midtbanespillere. To scoringer og en målgivende gjorde han til banens gigant.

9

Sum: 82