Leder, løpsmaskin, ballvinner og målscorer. Blir du bare bedre med årene, Christian Reginiussen?

Altapostens sportsleder hyller klubblegenden Christian Reginiussen.

Christian Reginiussen har hatt en strålende start på sesongen, og alt tyder på at den snart 31 år gamle altmuligmannen i gult og blått vil fortsette å prestere på et høyt nivå i lang tid fremover.  Foto: Stian Kristoffer Sande

sport

Om to uker fyller Christian Reginiussen 31 år. Da er det nesten 15 år siden han fikk sin A-lagsdebut som 16-åring da Alta IF møtte Løv-Ham hjemme i Adeccoligaen høsten 2005, en kamp der storebrødrene Tore og Mads Reginiussen var i startoppstillingen, mens yngstemann Christian ble byttet inn etter 60 minutters spill. Mens Tore fikk en lang og innholdsrik karriere på elitenivå både i Norge og utlandet, har Mads spilt hundrevis av kamper for Tromsø IL og Ranheim i 1. divisjon og Eliteserien. CV-en til Christian er ikke fullt så imponerende. Vel, for all del - han har spilt en god del kamper på det nesthøyeste nivået i Norge. Men han er langt fra like merittert som sine to suksessfulle fotballbrødre, som for øvrig fortsatt leverer prestasjoner av ypperste kvalitet i Rosenborg og Ranheim.