Veterankeeper Maris (38) satte Alta IFs utespillere på plass

Ingen av fotballspillerne kunne matche tempoet til Maris Eltermanis på 3000-meteren.

Maris Eltermanis (t.v.) rykket fra Morten Gamst Pedersen & co og dro sakte men sikkert fra lagkameratene på fredagens 3000-meter. Han slo den tidligere Premier League-profilen med 20 sekunder.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Fredag ettermiddag og kveld arrangerte Alta IFs friidrettsgruppe en løpskonkurranse på Alta idrettspark. En rekke skiløpere fra landets nordligste fylke var i Nordlysbyen på treningssamling denne helga, og de testet formen på Aronnes. Friidrettsgruppa hadde også invitert klubbens fotball- og håndballspillere, noe som førte til veldig god deltakelse. I tillegg deltok både mosjonister og andre lokale idrettsutøvere, der målet enkelt og greit var å løpe 3000 meter på bane så fort som mulig.