Leies inn som daglig leder

Gunnar Nilssen midlertidig leder i Finnmarksløpet.

Gunnar Nilssen setter seg midlertidig i førersetet i Finnmarksløpet.   Foto: Finnmarksløpet

sport

Løpet står uten daglig leder etter Svanhild Pedersen. Dermed rykker Gunnar Nilssen inn i stillingen, slik han også gjorde i 2014.

Nilssen er til daglig ansatt i NHO Arktis, og vil fungere som daglig leder til ny daglig leder er på plass i løpet av høsten. Han har lang fartstid som styremedlem i Finnmarksløpet.  Han vil følge opp daglig drift og ledelse, samt planleggingen inn mot neste års arrangement.

– Vi er veldig glad for at Gunnar kan ta en ny runde som leder mens vi venter på å sluttføre ansettelsesprosessen etter Svanhild Pedersen som slutter som daglig leder 1. juni. Vi setter også stor pris på at NHO har kunne fristille Gunnar for en kort periode og hjelper oss i de nødvendige månedene, sier styreleder Per Aronsen i en pressemeldingen

Engasjementet er begrenset til fire måneder, vil starte 1. juni og være i 60 % stilling. Den øvrige tiden vil Nilssen som tidligere jobbe for NHO Arktis.