Avlyser 2. divisjon

Alta IFs håndballherrer får ikke spille de resterende seriekampene.

Aleksander Maisenhølder & co får ikke spille sine fire siste seriekamper.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

– Resten av seriespillet i 2. divisjon kvinner og menn innstilles med umiddelbar virkning, skriver Norges håndballforbund på sine nettsider.

– Vedtaket gjelder alle resterende oppgjør, inkludert de som er satt opp torsdag kveld. Beslutningen er i tråd med de tydelige føringene som er gitt fra helsemyndighetene. Norges Håndballforbund vil i den nærmeste tiden jobbe med løsninger for opp- og nedrykk, og komme tilbake til utfallet rundt dette, skriver forbundet videre.


NFF stopper all breddeaktivitet

Norges fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april.


Alta IFs håndballherrer, som holder til i 2. divisjon menn avdeling 1, hadde fire gjenstående kamper. De skulle etter planen møtt Bodø 2 hjemme søndag 22. mars. Deretter ventet bortekamper mot Ros og Bækkelaget 2 28.- og 29. mars før sesongen skulle avsluttes hjemme mot serieleder Oslo-Studentene søndag 5. april.

Dette betyr at Alta IF ender på syvendeplass denne sesongen.