Snøras fører til senere kamptidspunkt

Alta IFs hjemmekamp mot TSI 2 er flyttet til klokken 20.00.

Maria Brox Fjellheim & co spiller kveldskamp i Altahallen denne lørdagen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Det spilles flere 3.-divisjonskamper i håndball denne helga. Alta IFs håndballdamer skulle opprinnelig møtt TSI 2 i Altahallen lørdag klokken 15.00. Den kampen har nå blitt flyttet til klokken 20.00, får Altaposten opplyst.

– På grunn av et snøras i Langfjorden tidligere i dag har dagens kamp mellom Alta IF og TSI 2 blitt utsatt til klokken 20.00. Søndagens hjemmekamp mot TSI går som planlagt klokken 13.00, skriver Alta IF-trener Ken Ingebrigtsen i en mail til A-sporten.

TSI-spillerne måtte vente i flere timer mens det aktuelle området ble ryddet for snø.BULs herrelag møter TSI i BUL-hallen lørdag klokken 18.00. Den spilles til oppsatt tid. BUL møter TSI 2 på søndag klokken 11.30.

Alta IFs herrelag i allnorsk 2. divisjon møter for øvrig Haslum IL hjemme i Altahallen søndag klokken 15.00.