Lazaro ferdig i Alta IF

Alta IF og Bryant Lazaro er enige om ikke å forlenge avtalen.

Alta IF og Bryant Lazaro er uenige om veien videre. Lazaro er derfor ferdig som A-lagstrener.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Det opplyser klubben i et informasjonsbrev, etter at siste kamp ble spilt i Senja i helga. Alta IF endte på 6. plass i 2. divisjon.

– Klubben har gjort en grundig evaluering av sesongen 2019 og har klare tanker om hvilke prioriteringer som må gjøres for å skape et sterkt Alta IF i 2020 og årene som kommer etter. Det er viktig for oss å bygge klubb og at a-laget vårt skal ha en tydelig identitet på alle områder, heter det.

I løpet av sesongen og i den evalueringen som har vært, har det kommet klart frem at klubben og Lazaro har ulik forståelse av hva dette skal være, hvordan det skal komme frem og hvilke prioriteringer som må gjøres.

– Alta IF ønsker å takke Bryant for den jobben han har gjort i 2019 og ønsker han masse lykke til i sin videre trenekarriere, melder klubben.