Guyon leder an

Drakten til Alta IFs toppscorer er mest populær.

Guyon Philips sin Alta IF-drakt er den mest ettertraktede.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta IFs fotballherrer har gjort det til en årlig tradisjon å auksjonere bort hjemmedraktene som har blitt brukt i inneværende sesong. Nå har klubben åpnet opp for bud.

De har også fått tak i en Mjøndalen-drakt signert av eliteserieprofilen Christian Gauseth, som raskt ble en publikumsfavoritt da han var i Alta IF for noen år tilbake. Budet på denne drakta starter på 500 kroner, mens de øvrige spillertrøyene har 400 kroner som minstepris.


Mister siste seriekamp

Dag Andreas Balto klarte nesten å holde seg skadefri gjennom en hel sesong.


Flere bud har allerede tikket inn, og i skrivende stund er det Guyon Philips sin drakt som har fått inn mest. Her er det ledende budet på 900 kroner. Maris Eltermanis og Kyle Spence følger nærmest med 650 kroner. Link til årets draktauksjon ligger på Alta IF Fotballs facebookside.

Auksjonen avsluttes mandag 23. november klokken 23.00.