Brøt forbannelsen

Kyle Spence var lei av Alta IFs svake resultater på bortebane.

GOD FORESTILLING: Kyle Spence var mye involvert på Alta IFs venstreside i 3-2 seieren mot Fram Larvik. Han hadde den målgivende pasningen til Guyon Philips på 2-1-scoringen. Mot Sotra scoret han to ganger.  Foto: Thomas Fredrik Kristensen

sport

Sotra - Alta 2-3:

Alta IFs fotballherrer kunne kjempet om opprykkskvalifisering hvis de hadde tatt litt flere poeng på bortebane. Men uten seier siden første match på fremmed gress- og kunstgress siden slutten av april har det ikke vært mulig.

Søndag hadde Bryant Lazaros mannskap en ny sjanse til å bryte bortebane-forbannelsen, og endelig lyktes de. To mål av Kyle Spence, det siste fem minutter før full tid og nettsus av Christian Reginiussen sørget for en etterlengtet 3-2-seier mot Sotra i Bergen.