Leken start på høstsesongen

God start på andre halvdel av fotballsesongen for BUL-damene.

SCORET TO MÅL: Ingvild Toft fant veien til nettmaskene ved to anledninger i hjemmemøtet med Senja/Finnsnes.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

BUL - Senja 6-1:

Bossekop ULs fotballdamer har hatt en bra start på sesongen etter nedrykket fra allnorsk 1. divisjon. De sto oppført med 16 poeng på sine første syv kamper, og var i høyeste grad med i kampen opp seriegull og opprykkskvalifisering før de møtte Senja/Finnsnes hjemme på Coop-banen lørdag ettermiddag.

Det er de fortsatt. Gjestene hadde lite å stille opp med i møtet med bossekopingenes stjernegalleri, og hjemmelaget vant til slutt 6-1. Innbytter Mia Oskarsson Mannsverk klinket til med tre nettkjenninger i høstsesongens første kamp i 2. divisjon avdeling 9. Unge Ingvild Toft scoret to ganger, mens Emmy Olsen fant veien til nettmaskene én gang.

Med tre poeng og fem plussmål overtok BUL serieledelsen. De har i likhet med Tromsø IL 19 poeng, men TIL har én kamp mindre spilt. Tromsdalen følger på tredjeplass med 16 poeng.

Tverrelvdalen IL møter Senja/Finnsnes på Sparebank1 idrettspark søndag klokken 16.00.