Møter Viking borte hvis de slår Stabæk ut av cupen

Stavanger neste for Alta IF-spillerne - men først må det gjøres en jobb i Finnmarkshallen.

VET NESTE MOTSTANDER: Magnus Nikolaisen og de andre Alta IF-spillerne vet nå at Viking blir neste motstander dersom de slår Stabæk ut av cupen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

14 av 16 kamper i den tredje runden i norgesmesterskapet for menn ble spilt onsdag kveld. Bare Alta IF - Stabæk og Kongsvinger - Tromsø har avspark torsdag.

Etter at onsdagens matcher var unnagjort ble trekningen for den neste runden utført av NRK og Norges fotballforbund. Skulle Alta IF slå Stabæk i Finnmarkshallen venter nok et eliteserielag, nemlig Viking. Fjerderundekampen mellom enten Viking og Alta IF eller Viking og Stabæk spilles på SR-Bank Arena i Stavanger.

Skulle Alta IF detonere cupbomben på torsdag møter de en gammel kjenning. Rune Repvik var hovedtrener for klubbens dame- og herrelag i en årrekke, og han er nå ansatt i Viking. Repvik skrev følgende på Twitter da trekningen var unnagjort:

"Jaaaaaaaa!!! Kom igjen #AltaIF Dåkker slår Stabæk :-))) æi vil ha #vikingfk #AltaIF".

HÅPET PÅ ALTA: Tidligere Alta IF-trener håpet at det skulle bli Viking - Alta i neste runde, og får det som han vil - hvis Alta slår Stabæk på torsdag.  Foto: Karl Eirik Steffensen