Beklager det røde kortet

Alta IF-kaptein Mats Frede Hansen klarte ikke å tøyle temperamentet etter lørdagens 1-3-tap mot Oppsal.

MISTET FATNINGEN: Mats Frede Hansen var uenig i dommerens vurderinger da Oppsal gikk opp til 2-1 på overtid, og ga klart uttrykk for dette. Dermed fikk han se det røde kortet etter kampslutt. Bildet er fra en tidligere kamp.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

En skuffet og misfornøyd Mats Frede Hansen gikk rett til hoveddommer Ole Ragnar Jansen Knutsen og hans assistenter etter at oppgjøret mellom Oppsal og Alta IF var ferdigspilt lørdag ettermiddag. Alta IF-kapteinen mente at Oppsal hadde en spiller i offside som ødela sikten til målvakt Daniel Rojas da hjemmelaget gikk opp til 2-1 på et langskudd på overtid. Den diskusjonen ønsket ikke dommertrioen å ta, og det hele endte med rødt kort til Hansen, som dermed må stå over flere kamper.