Pangstart for Alta-karusellen

Over 200 deltakere var på plass da startskuddet gikk.

I GANG: Her går startskuddet for Alta-karusellen, som er et nytt tilbud for løpsglade altaværinger.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Nøyaktig klokken 19.00 onsdag kveld sendte Jan Arild Hansen i Bedriftsidretten i Troms og Finnmark ut deltakerne i tidenes første utgave av Alta-karusellen. 236 løpsglade altaværinger var forhåndspåmeldt, men ikke absolutt alle var på plass første gangen. Men initiativtaker Hansen var storfornøyd med oppmøtet.

– Dette er jo en historisk begivenhet, og jeg er veldig fornøyd med at såpass mange er tilstede her i dag. Jeg vil tro at det er i overkant av 200 deltakere på startstreken. Det er en kjempeflott start, og vi håper naturligvis at enda flere hiver seg med de neste ukene og månedene. Fantastisk artig at så mange kom, sa en smilende Jan Arild Hansen til A-sporten rett etter start.

A-sporten kommer tilbake med bildeserien fra arrangementet.


Vil skape ny løpsbølge i Nordlysbyen

Bedriftsidretten og Alta IF samarbeider om flere spennende løpsprosjekter.