Scoret mot Røa

Runa Lillegård gikk seirende ut av duellen med Guro Bell Pedersen.

MØTTES I KAMP: Runa Lillegård (t.v.) traff på tidligere spisskollega i BUL, Guro Bell Pedersen, da Lyn og Røa møttes andre påskedag.  Foto: Privat

sport

Mandag møttes Røa og Lyn til kamp i Toppserien for kvinner. Guro Bell Pedersen startet på benken for hjemmelaget, mens Runa Lillegård var i Lyns startoppstilling.

Røa scoret først, men få minutter senere var Lillegård på plass og utliknet til 1-1. Kampen endte til slutt 3-2 til gjestene fra Lyn. Lillegård ble byttet ut rett før slutt, mens hennes tidligere lagvenninne i BUL, Guro Bell Pedersen, ble byttet inn i sluttminuttene.

Også Tonje Pedersen og Eline Hegg var involvert i mandagens matcher. Begge var i Kolbotns startoppstilling hjemme mot Sandviken. Kolbotn vant 3-2 etter scoringer av Nora Eide Lie, Isabell Herlovsen og Marit Bratberg Lund. Hegg ble erstattet etter 75 minutters spill, mens Pedersen spilte hele kampen og pådro seg gult kort i sluttminuttene.