Røk ut i kvartfinalen etter hundredels-drama

Gigantmøte i kvartfinalen ble for tøft for Finn-Hågen Krogh

VM-EXIT: Finn-Hågen Krogh røk ut av kvartfinalen etter å ha blitt nummer tre i sitt heat. Tiden holdt ikke til semfinalebillett.  Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix

sport

Krogh ble slått ut på tid etter å ha endt på 3.-plass i heatet Klæbo vant foran Ustjugov. Den første kvartfinalen var nærmest som en finale i en hvilket som helst verdenscupsprint med de tre nevnte løperne på startstreken. Tverrelvdalingen lå som lucky looser etter første og andre heat. I den tredje kvartfinalen ble tiden for sterk og Aleksander Bolsjunov og Simeon Hamilton tok over plassen i semifinalen med snakk om hundredeler på bekostning av nordmannen.

TØFF MOTSTAND: Finn-Hågen Krogh klarte ikke å hamle opp med Johannes Høsflot Klæbo og Sergej Ustuigov i det som nærmest kan regnes som en finale i en hvilket som helst verdenscupsprint.  Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix.

 

Sindre Bjørnestad Skar møtte regjerende mester Federico Pellegrino og svenskenes Calle Halfvarsson. Halfvarsson brakk staven ut fra startporten og brukte mye krefter innledningsvis. Skar tok annenplassen i heatet bak Pellegrino.

Emil Iversen gikk i det fjerde heatet og hadde på papiret ikke de tøffeste motstanderne. Trønderen klarte seg fint, hadde god gli og vant heatet.

Finn-Hågen Krogh lå som lucky looser etter første og andre heat. I den tredje kvartfinalen ble tiden for sterk og Aleksandr Bolsjunov tar over plassen på bekostning av nordmannen.