Feilet i første kamp

Alta IFs fotballherrer gikk på en overraskende smell mot Norild.

MÅLLØS: Verken prøvespiller Kyle Spence eller noen av de andre Alta IF-spillerne maktet å finne veien til nettmaskene i lørdagens treningskamp.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta IF - Norild 0-1:

Lørdag var det klart for Alta IFs første treningskamp denne vinteren. Det nyopprykkede 3.-divisjonslaget Norild gjestet Finnmarkshallen, og hjemmelaget var store favoritter. Men gjengen fra Øst-Finnmark lot seg ikke skremme så lett.

Alta IF hadde ballen mest, og produserte noen farligheter. Men det var lenge mellom de helt store sjansene, og da Alta IF-keeper Jonathan Linnes rotet det til for seg selv etter pause tok Norild ledelsen. Hjemmelaget byttet mange spillere, og klarte aldri å finne veien til nettmaskene.


Nye fjes i første treningskamp

Alta IFs trenerteam gir ungguttene sjansen mot Norild.


Dermed ble det tap i Bryant Lazaros første match som Alta IF-sjef. Prøvespiller Kyle Spence var med fra start, men ble byttet ut etter en omgang. Mange unggutter fikk sjansen, deriblant Aleksander Kjellmann, Vebjørn Atle Skorpen, Marco Mauno Johannessen og Hikmat Nazari.

Også nysigneringene Andreas van der Spa og Brage Berg Pedersen fikk sine første minutter i Alta IF-drakt.