Honningsvåg - TIL 2-4:

Tverrelvdalens fotballherrer har scoret klart flest mål i 4. divisjon denne sesongen, men har avgitt noen poeng. Det gjør at de er et lite stykke bak serieleder Norild. Men borte mot Honningsvåg klinket Kjetil Thomassen og Stian Hågensens mannskap til med en sterk 4-2-seier og kuttet dermed ned på forspranget til topplaget fra Øst-Finnmark.

Klubbens toppscorer Daneil Reginiussen sendte gjestene fra Altas østkant i ledelsen etter 23 minutter spill, og så økte Svein Ove Thomassen til 2-0 åtte minutter senere. Stillingen sto seg til pause.

Etter hvilen satte Kenneth Thomassen inn 3-0 til Dalen. Hjemmelaget reduserte to ganger, men en ny Daniel Regniussen-scoring tre minutter før full tid sikret tre poeng mot en tøff motstander.

Tverrelvdalen er på fjerdeplass med like mange poeng som Kirkenes på femte. KIF slo Sørøy Glimt 7-1 på lørdag. Lagene har ett poeng opp til Alta 2 på tredjeplass. Norild leder serien med sine 36 poeng, mens Porsanger følger på andre med 34 poeng.

Alta 2 møter Nordlys hjemme i Finnmarkshallen på mandag.

TIL-damene imponerer

Også Tverrelvdalens damelag i 2. divisjon kvinner avdeling 9 gikk seirende av banen på lørdag. Renate Thomassen scoret kampens eneste mål mot borte mot Senja/Finnsnes. Dette var TILs andre strake 1-0-seier. Tidligere denne måneden slo de daværende serieleder Tromsø 1-0 på Alfheim.

Like bra gikk det ikke for BULs rekruttlag, som tapte 1-2 hjemme mot Tromsdalen.

Porsanger slo Fløyas rekruttlag 3-1 på bortebane fredag kveld, og leder nå serien foran Tromsø og Tromsdalen. BUL 2 er nummer fire, mens Tverrelvdalen er på syvendeplass.