Øvrevoll Hosle - BUL 4-0:

Tapsrekka vil ingen ende ta for BUL-damene. Lørdag møtte de Øvrevoll Hosle på bortebane, og gjestene fra Bossekop var definitivt ikke på stasjon da kampen startet. Bare minuttet var spilt da Lise Janbu Eide ga hjemmelaget ledelsen, og to minutter senere økte samme spiller til 2-0. Det var også stillingen til pause.

Etter hvilen ble det scoret to nye mål, men dessverre for de med hjertet i BUL var det Øvrevoll Hosle som sto for begge nettkjenningene. Etter 85 minutters spill økte Sigrid Bloch-Hansen til 3-0, og minuttet før full tid fastsatte Ellen Halseth sluttresultatet til 4-0. Dermed var BULs 13. strake tap et faktum.