Alta 2 møtte nemlig et sterkt tysk lag fra Hamburg i Gothia cup tirsdag. I varmen i Gøteborg ble det en tøff opplevelse. Alta 2 scoret likevel først, med et godt skudd av Ingvild Toft. Walddörfer SV utlignet rett før pause på en gjennomløping, så da var spenningen stor før 2. omgang.

God keeper

Alta-keeper Nathalie Kristiansen holdt laget sitt inne i kampen med flere gode redninger og dermed ebbet kampen ut på 1-1. Det betyr at Alta 2 må ha poeng, helst tre, i den siste kampen i gruppespillet i morgen, mot gruppas beste lag, Staffanstorp, for å få til A-sluttspill.  Jentene spilte nemlig uavgjort i den første kampen mandag.

Ny seier til Alta 1

Da Alta 1 spilte sin kamp tirsdag hadde kvikksølvet krøpet opp til 33 plussgrader. I tillegg stekte sola, så det ble en tøff økt for Alta-jentene. To mål i første omgang av Ida Willassen og June Rollstad Johbsen sikret imidlertid en grei sliteseier  med sifrene 2-0. Dermed har Alta 1 to seire og er klare for A-sluttspill onsdag.

– Det er vanskelig å spille god fotball i en sånn varme, på en hard kunstgressbane. Vi er ikke stolte av prestasjonen, men tar med oss at vi scorer fine mål og holder nullen, sier trener Vidar Kristensen. Laget møter Kvarnskvedens IK i morgen, i den siste kampen i den innledende runden

Flotte rammer

Mandagen var hektisk med en kamp for hvert lag og åpningsseremoni på kvelden.

– En fantastisk flott seremoni på Nya Ullevi. En fin opplevelse å ta med seg fra turneringa. Dessverre åpnet himmelens sluser seg da vi skulle hjem til hotellet etterpå så vi ble både søkkvåte og kalde hele gjengen. Men jentene tok det med godt humør, og ingen ble syke. Vi gunner på videre, melder Kristensen fra Gøteborg.