J18-laget imponerte igjen.Del Mar Sharks fra California vant hele 7-0 i sin første kamp mot et  svensk lag, så spenningen var stor under oppvarmingen.

Det var imidlertid ingen grunn til å skjelve.

BUL-jentene gikk respektløse til verks, jobbet knallhardt og fikk etter hvert iniativet i kampen, forteller trener Terje Falsen.

Mia Mansverk scoret  midtveis i 1.omgang og stillingen holdt seg til pause. I 2.omgang fulgte Mari Esjeholm opp med mål etter corner og Tone Sønvisen fastsatte sifrene til 3-0 etter et velplassert skudd via tverrliggeren.

– Det er svært varmt i Gøteborg med temperaturer rundt 30 grader, noe som preger mange av jentene til BUL.

I morgen trenger jentene uavgjort for å bli gruppevinnere, forteller Falsen.

BULs G18-årslag er klar for gruppefinale mot Waldorfer fra Tyskland  etter 4-2-seier tirsdag mot Assega Sport Academy fra Etiopia.

BUL tok tak i kampen fra start og så ut til å ha full kontroll da de ledet 3-0 rett før pause, men en glipp i forsvaret førte til en redusering like før halv tid. I 2.omgang ble det veldig spennende da Etiopierne reduserte nok en gang. Like før slutt avgjorde Pål Even Heggelund kampen med sitt fjerde mål for dagen.