BUL - Fart 1-2:

BULs marerittsesong i 1. divisjon vil ingen ende ta. Lørdag hadde BUL-damene en siste sjanse til å ta poeng før fotballferien, men også denne gangen måtte de blåkledde fra Bossekop gå skuffet av banen. Og ved denne anledningen var det ekstra tungt å høre sluttsignalet fra dommer Erik Brenli. BUL hadde nemlig ett poeng i lomma på Coop-banen.

Gjestene tok ledelsen ved Dorthea Mørkved Glorud etter 14 minutters spill, men hjemmelaget slo tilbake 20 minutter senere. En corner fant pannebrasken til midtstopper Marie Nygård Kjellmann,som via en forsvarsspiller fikk styrt headingen i nettmaskene bak Fart-keeperen.

UTLIKNET: Marie Nygård Kjellmann headet inn 1-1 etter 35 minutters spill. Lenge så det ut som at denne scoringen skulle sørge for årets første BUL-poeng. Foto: Karl Eirik Steffensen

Begge lag hadde store muligheter til å ta ledelsen, og Fart hadde de fleste avslutningene. Men også BUL hadde sine sjanser. Guro Bell Pedersen hadde blant annet en avslutning i tverrliggeren. Bossekopingene forsvarte seg godt i sluttminuttene, og det så ut som at de skulle sikre årets første poeng. Men tre-fire minutter på overtid scoret gjestene på en corner, og dermed var sesongens 11. strake tap et faktum.

– Det er utrolig tungt å tape en kamp som dette. Jeg var helt sikker på at vi skulle klare å ta poeng i dag. Vi kjempet hardt og forsvarte oss med nebb og klør, og jeg synes virkelig at vi fortjente poeng. 1-1 ville vært et helt greit resultat. I stedet får vi nok en knyttneve i ansiktet. Det føles ikke rettferdig, sa en svært skuffet og mørbanket Irene Pettersen til A-sporten rett etter kampslutt.