Alta 2 - Tv.dalen 3-1:

Med tre Alta-lag i 4. divisjon blir det ganske mange tette og spennende lokaloppgjør i løpet av en sesong.

Mandag kveld møttes Alta 2 og Tverrelvdalen IL i Finnmarkshallen, og kampen var bare seks minutter gammel da Aleksander Nygård Kjellmann ga hjemmelaget ledelsen. Svein-Ove Thomassen utliknet på straffespark syv minutter senere, men Alta 2 svarte nesten umiddelbart. Etter 16 minutters spill satte Ovlla Per Skoglund Sara inn 2-1 - et resultat som holdt seg til pause.

Også etter hvilen var det mye som skjedde. Da kampuret viste 53 minutter ble målscorer Aleksander Nygård Kjellmann tildelt direkte rødt kort av dommer Vlada Filipovic, og vertene måtte dermed spille resten av kampen med ti mann. Likevel var det Alta 2 som scoret omgangens eneste mål. Preben Engen Amundsen satte inn 3-1 etter 65 minutters spill, og sikret med det en sterk seier og tre viktige poeng.

For Alta 2 var dette lagets andre strake seier, og den fjerde totalt. Mate Dujilos menn er nummer fire i 4. divisjon - seks poeng bak serieleder Norild. Alta 2 har én kamp til gode på topplaget fra Vadsø.

For Kjetil Thomassens mannskap var mandagens nederlag det tredje på de fire siste kampene. Tverrelvdalen var ubeseiret på de fire første kampene, men har siden tapt for HIF/Stein, Norild og Alta 2. De slo Kirkenes. De er fortsatt nummer to i ligaen.