BUL - Sørøy Glimt 0-0:

Det ble spilt fire kamper i 4. divisjon menn på lørdag. Ett av disse var BUL - Sørøy Glimt, som gikk av stabelen på Coop-banen i Bossekop. Hjemmelaget ønsket å slå tilbake etter forrige ukes 0-3-tap borte mot Alta IFs rekruttlag, men måtte nøye seg med ett poeng mot guttene fra Sørøya. Det ble ikke scoret noen mål, men hjemmelagets Simen Berntsen Stødle pådro seg to gule kort og fikk marsjordre etter 80 minutters spill.

Også Kautokeinos fotballherrer var i aksjon på lørdag. De møtte Indrefjord til dyst hjemme på Baktevarre stadion, og det var gjestene som stakk av med seieren. Indrefjord hadde ikke tatt poeng før dette oppgjøret, men mot bunnkollegaen ble det altså 2-1-seier. Dermed passerte de Kautokeino på tabellen. Begge har tre poeng så langt i år.

Det ble også spilt kamper mellom lag som holder til i den andre enden av tabellen. Nordlys møtte serieleder Norild i Karasjok, og gjestene fra Vadsø vant 1-0. De er nå seks poeng foran serietoer Tverrelvdalen, som møter Alta IFs rekruttlag på mandag.

I den siste av disse fire lørdagskampene vant Kirkenes 2-1 borte mot HIF/Stein. KIF passerte HIF/Stein på tabellen og er nå nummer fire. Kirkenes har fortsatt en kamp igjen før de vender nesen østover. Søndag møter de Honningsvåg.