Alta IF - Elverum 1-2:

Mandag møttes Alta IF og Elverum i Finnmarkshallen, og det var gjestene som var best de første 45 minuttene. Eivind Holte Tøråsen satte inn Elverums første mål før det var gått to minutter, og toppscorer Jonas Enkerud la på til 2-0 midtveis i omgangen. Avslutningen fra langt hold gikk over Alta IF-keeper Daniel Rojas, som sto langt ute for anledningen. Hjemmelaget slet med å produsere sjanser, og gjestene kunne gå til pause med en fortjent 2-0-ledelse.

Alta IF flyttet opp mer folk etter pause, men reduseringen lot vente på seg. Først da kampuret viste 85 spilte minutter fant hjemmelaget veien til nettmaskene, og det var kaptein Mats Frede Hansen som scoret. Alta IF trøkket voldsomt på de siste minuttene, og kom til flere sjanser. Men ballen ville ikke inn mellom stengene, og gjestene gikk seirende ut av oppgjøret. Dette var Alta IFs første hjemmetap denne sesongen.