Henter Glimt-spiss før vinduet lukkes

Alta IF låner kjapp angrepsspiller.

KLAR FOR ALTA: William Arne Hanssen lånes fra Bodø/Glimt.  Foto: Alta IF.

sport

Det norske overgangsvinduet stenger ved midnatt, og Alta IF-ledelsen har vært offensive på spillermarkedet det siste døgnet. Nå er det klart at de signerer unge William Arne Hanssen på lån fra Bodø/Glimt, mens HamKams spanske back- og kantspiller Juan Manuel Cordero har skrevet under på en permanent avtale med klubben.

– Juan Manuel Cordero er spansk og er født i 1993 og spilte 18 kamper i opprykkssesongen til HamKam i 2017. Han har fire år bak seg i Nybergsund/Trysil før han ble hentet til Hamar. I sin periode i NIL/Trysil spilte han sammen med vår egen Daniel Rojas. Cordero kan spille både back og kant, har stort tempo og bra erfaring fra spill i Norge. Vi gleder oss til å se han i den gul/blå drakta, og ønsker han hjertelig velkommen til Nordlysbyen Alta, skriver Alta IF på sine nettsider.

Alta IF-trener Bård Flovik sier følgende om lånesigneringen William Arne Hanssen:

– William er en spennende ung spiller med gode avslutningsegenskaper. I tillegg er han en kombinasjonsspiller som kan sette opp både seg selv og andre til gode målsjanser. Vi er veldig fornøyd med at William kommer til oss, og jeg gleder meg til å se han i både trening og kamp.

Alta IF serieåpner søndag 15. april borte mot Mjølner.

Det er også klart at Mads-Aimar Bakkeby går på lån til Bjørnevatn.