Kapret ett poeng

Kantspiller Johanne Bjørnå vartet opp med to scoringer.

MÅLFARLIG: Johanne Bjørnå scoret to ganger i oppgjøret mot Grei.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Grei - BUL 2-2:

Søndag var det klart for BULs 18. seriekamp i 1. divisjon kvinner, og denne gangen var det Grei som sto på motsatt banehalvdel.

Kampen ble spilt på Grei kunstgress, og det var gjestene fra Bossekop som scoret først. Johanne Bjørnå var på rett plass til rett tid og ga BUL ledelsen etter 23 minutters spill. Hjemmelaget snudde imidlertid kampen til 2-1 ved Arlinda Fera og Celina Opland Smith før pause, og dermed var der det Grei som ledet halvveis.

Johanne Bjørnå var imidlertid frempå igjen tre minutter etter hvilen og sørget for 2-2. Flere mål ble det ikke, og lagene endte opp med ett poeng hver.

BUL-damene er på femteplass, og har bare to poeng opp til tabelltreer Øvrevoll Hosle - som tapte 0-2 hjemme mot KIL/Hemne på lørdag. Byåsen på fjerdeplass kan ta seg forbi Øvrevoll Hosle med seier hjemme mot Urædd senere på søndag.

BUL stilte med følgende lag:

Irene Pettersen - Martine Romsdal (Marie Nygård Kjellmann fra 71. min.), Ida Grubben, Ida Sønvisen Suhr (Emilie Kjeldsberg Sivertsen fra 46. min.), Oda Lillegård - Johanne Bjørnå, Amanda Sørensen, Benedicte Elise Dahl, Emmy Olsen (Eline Hegg fra 46. min.) - Therese Vollan Kristensen, Guro Bell Pedersen