Turnerigsleder Liv Heidi Martinsen inviterte bygdas befolkning på dugnad i dag for å få ferdigstilt Vassdalen stadion før storinnrykket til Grieg Seafood-turneringa lørdag.

– Vi har utbedret klubbhuset og nå er det kun de siste forberedelsene som må gjøres, sier Martinsen.

Verandaen på klubbhuset er renovert og det gjør situasjonen lettere for de som skal grille, hvert fall dersom det skulle falle noen regndråper.

– Vi har tettet den slik at den fungerer som et tak på salgsteltet. Trappa er blitt bredere noe som gjør ankomsten lettere for både publikum og oss som jobber der, sier hun.

Besøk fra Burfjord

Som vanlig reiser mange lag fra Alta og omegn til Øksfjord for å spille turnering. I år kommer det også lag over fylkesgrensa.

– Kvænangen kommune blir representert av Burfjord. Det er trolig et resultat av samarbeidet vi har i eldre aldersbestemte klasser. Så kommunereformen er allerede innført innen idretten, sier hun med et smil.

Turneringsledelsen lover i år som alle de siste årene både laksesuppe, lakseburger, annen servering og besøk av fjorårets suksessgjest, maskoten. Været kan de derimot ikke gjøre så mye med, men langtidsvarslet viser ingen nedbør.

– Kanskje er det likevel noen som har hørt min stille bønn, avslutter hun.