Daniel reddet kvelden

Tverrelvdalen snudde 1-2 til 3-2 i sluttminuttene.

PÅ RETT PLASS: Daniel Reginiussen (med ryggen til) satte inn en retur på overtid og tok imot hyllesten fra Finn Hågen Krogh og Magne Henriksen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

TIL - HFK 3-2:

Kantspiller Daniel Reginiussen ble den store helten da Tverrelvdalen slo Hammerfest 3-2 i Finnmarkshallen onsdag kveld. Han var på rett plass til rett tid da HFK-keeperen måtte gi retur på et skudd, og Reginiussen satte sikkert inn den siste og avgjørende scoringen i det svært spennende 3.-divisjonsoppgjøret.

VIKTIG SEIER: TIL-spillerne tok skikkelig av da Daniel Reginiussen ga hjemmelaget ledelsen på overtid.  Foto: Karl Eirik Steffensen

Det så lenge ut som at gjestene fra Hammerfest skulle stikke av med alle poengene. Oddgeir Norheim ga HFK ledelsen etter bare to minutters spill, og Zoran Cvetkovic økte til 2-0 et drøyt kvarter senere. Audun Flage sørget for spenning i kampen da han reduserte til 1-2 etter 33 minutters spill.

SÅ NÆRT: Her skjønner Finn Hågen Krogh at dommerteamet har annullert scoringen hans.  Foto: Karl Eirik Steffensen

 

Langrennsstjernen Finn Hågen Krogh spilte hele kampen for hjemmelaget, og Krogh trodde at han hadde utliknet til 2-2 drøyt midtveis i andre omgang. Dessverre for verdensmesteren ble scoringen annullert for offside.

Etter en frustrerende periode der det så ut som at HFK skulle sikre seieren ble det likevel TIL-jubel i storstua. Unggutten Stein Arne Mannsverk banket inn 2-2 to minutter før full tid, og på overtid var det altså Daniel Reginiussen sin tur til å finne veien til nettmaskene.

MATCHVINNER: Daniel Reginiussen og Hans-Kristian Krogh kunne juble for tre herlige poeng.  Foto: Karl Eirik Steffensen

Med onsdagens seier doblet TIL poengfangsten i året sesong og er nå på syvendeplass med seks poeng. Hammerfest ligger helt sist med tre poeng på fem kamper.