Audun senket Alta 2

TIL stakk av med full poengpott i lokaloppgjøret.

MATCHVINNER: Innbytter Adun Flage stanget inn 3-2-scoringen og sørget for TIL-seier i Finnmarkshallen mandag kveld.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Alta 2 - Tverrelvdalen 2-3:

Mandag kveld var det klart for sesongens første lokaloppgjør i 3. divisjon. Alta 2 og Tverrelvdalen møttes til dyst i Finnmarkshallen, og hjemmelaget startet med fem spillere fra A-lagstroppen. Andreas Markussen, Erlend Pedersen og Kenneth Thomassen spilte i Alta 2-forsvaret, mens Simon Evejen og Liridon Makolli begynte på midtbanen. I tillegg entret Felix Adrian Jacobsen banen da dommeren blåste i gang de siste 45 minuttene.

Akkurat det var ikke Tverrelvdalen-spillerne så veldig opptatt av. De stilte nemlig kun med A-lagsspillere, og gjengen fra Dalen leverte en strålende forsvarskamp og gode kontringer. Daniel Reginiussen ga TIL ledelsen, men Vebjørn Atle Skorpen sørget for balanse i regnskapet kort tid senere. 1-1 sto seg til pause.

TØFT MØTE: Liridon Makolli og Tom Helge Thomassen møttes til en heftig midtbaneduell i Finnmarkshallen.  Foto: Karl Eirik Steffensen

Etter hvilen sendte tidligere Tverrelvdalen-spiller Kenneth Thomassen Alta 2 i ledelsen,men TIL utliknet ved Sverre Nilsen. Og da hjemmelaget sendte alle mann i angrep for å sette inn vinnermålet, kontret TIL ved Daniel Reginiussen, som fant innbytter Audun Flage på bakerste stolpe. Innlegget var strålende, og det samme var avslutningen for spilleren som avsluttet håndballsesongen med Alta IF-tap i opprykkskvaliken søndag ettermiddag.

– Jeg kjente helgas kamper godt i beina. Jeg spilte mye i de tre kvalikkampene, så det var greit å begynne på benken i dag. Å komme inn og avgjøre et lokaloppgjør som dette var fantastisk deilig. Artig med tre poeng mot en såpass tøff motstander, sa en godt fornøyd Audun Flage til A-sporten etter kampen.

Les mer om matchen i tirsdagens papir- og E-avis.