– Det kunne gått så mye verre

Scootercrosskjører Marius G. Nord fra Alta til sykehus med ryggskade.

FLAKS I UFLAKS Marius Granshagen Nord skadet ryggen, men gir tommelen opp for at skadene ikke er verre.   Foto: Privat

sport

Marius Granshagen Nord er i Falun for å kjøre Clash of Nation sammen med de beste kjørerne i Europa. Under treningen gikk det galt og Nord ble fraktet til sykehus.

– Jeg har sett det på video i ettertid og ser at jeg blir med scooteren en runde etter landingen. Legene sier jeg har fått en kompresjon i sjette ryggvirvel, men jeg har likevel vært utrolig heldig. Det kunne gått så mye verre, så jeg kan si jeg har hatt flaks i uflaksen, sier han til Altaposten.

Uhellet skjedde på et av de store hoppene på banen.

– I oppgangen var det skygge og da jeg kom høyere opp fikk jeg sola i øynene. Jeg traff en kul og scooteren fikk en sprett i rompa slik at jeg roterte forover over hoppet. Jeg landet på fronten og som sagt ble jeg med scooteren en runde før jeg ble kastet til siden, sier han og legger til

– Da jeg snakket med legene etter at resultatet fra røntgenbildene var kommet, og de fortalte om skadene, så trodde jeg ikke jeg skulle være oppe og gå allerede. Jeg var tilbake på hotellet i går kveld og snart starter vi hjemover, sier Granshagen Nord mens han er innom stadion der han kunne se klubbkamerat Martin Moland ha tredjebeste tid under treningen.

Uhellet gjør at Alta-kjøreren går glipp av VM-runden som kjøres på hjemmebane neste helg.

– Utrolig kjedelig å ikke få kjøre VM på hjemmebane, men jeg må uansett tenke på at jeg har vært heldig og som sagt at ting kunne gått mye verre, avslutter han.