– Hadde brombrom i tankene

70.000 kroner, en ATV og mere til blir med til Sverige.

THE CHAMPION: Petter Karlsson sikret svensk seier på 1000-kilometeren og kunne prøvesitte hovedpremien til over 100.000 norske kroner.   Foto: Magne Ek

sport

– Kenneth Nilsen sa at nå blir det brombrom, Petter. Og siden da har jeg tenkt ganske mye på nettopp brombrom, sa finnmarksløpsvinneren da han kunne sette seg på ATVen til en verdi på over 100.000 kroner.

Helt utrolig. Jeg har jobbet lenge for dette, men ikke trodd at jeg skulle klare det allerede i år. Jeg har helt siden 16-timershvilen i Neiden kjent at jeg har et sterkt spann, men vi vet at langdistansekjøring er det mye som kan gå galt. Så helt sikker var jeg ikke før jeg kjørte opp bakken ved Universitetet (500-meter før mål), svarte svensken da Finnmarksløpets Trond Anton Andersen spurte når tid han skjønte at han kunne vinne.