Lensmannen sier mopedførerne og firehjulingsførerne som kjører villmann til alle døgnets tider blir fulgt nøye med når patruljene er ute. Han lover også for hyppigere kontroller.

– Vi ser etter dem hele tiden. Det er helt sikkert de samme som har vært og sprengt denne postkassen som vi har fått meldinger om fra andre steder. Jeg kan bare si rett ut nå, at nok er nok, vi kommer til å sørge for hyppigere kontroller og vi vil foreta kontroller også på skolene når de starter igjen etter ferien. Vi har kommet til et stadium at vi må skru tommeskruen litt hardere til, men det er slett ikke lett å få tak i disse fartssynderne og bråkmakerne, sier Lorentzen.

Mener foreldrene må på banen

– vi vil slå ned på farlig trafikkatferd for det er sterkt beklagelig at de som herjer og bråker rundt med mopeder ikke har større respekt for andre i trafikken enn de har. Når det er sagt så er min største bekymring er at det skal skje en trafikkulykke. At det kommer noen på firehjuling på to hjul og velter, de kjører uten hjelm og tar lite hensyn, og vi regner det som sannsynlig at det er de samme personene som er over alt og slik kan vi ikke ha det.

– Foreldene er nødt til å komme på banen her og ikke forvente at politiet ene og alene skal klare å rydde opp i dette, foreldrene må være sitt ansvar bevisst, sjekk kjøretøyet til barna, spør hvorfor skiltet er brettet opp og spør også hvorfor de er ute nattestid. Kort sagt vær litt mer interessert i hva ungene eller ungdommene holder på med, avslutter han med.