Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling i utgangspunktet bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag var det klart for bunnoppgjør i 1. divisjon når BUL og Urædd møttes på Coop-banen i Bossekop. Guro Bell Pedersen scoret to ganger for hjemmelaget, men tre Urædd-scoringer gjorde at BUL tapte 2-3.

Mediehuset Altaposten mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Eline Hegg

Eline Hegg Foto: Karl Eirik Steffensen

God med ballen. Driblet både inn- og utover i banen, og Urædd-spillerne måtte gang på gang ta i bruk ufine metoder for å stoppe henne. Enkelte gode innlegg, men presisjonen kunne vært enda bedre. Nær scoring på et susende langskudd i første omgang.

To stjerner: Guro Bell Pedersen

Guro Bell Pedersen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Involvert i det aller meste. Gjorde en god jobb på defensive dødballer, fungerte bra som oppspillspunkt og scoret i tillegg to flotte mål. Ble litt for ivrig og mistet ballen over linja noen ganger. Fortjent gult kort da hun var for tøff mot Urædd-keeperen rett før slutt.

Én stjerne: Martine Romsdal

Martine Romsdal. Foto: Karl Eirik Steffensen

Gjorde mye riktig, og er den eneste i forsvarsrekka som kom fra kampen med æren i behold. God i posisjoneringen, tøff i duellspillet og hadde flere gode offensive bidrag. Gjorde også noen feil, men alt i alt en positiv kamp fra høyrebackens side.