Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling i utgangspunktet bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag var det klart for seriekamp mellom Alta IF og Fram Larvik i Finnmarkshallen. Hjemmelaget vant 3-0 etter scoringer av Mats Frede Hansen, Vegard Braaten og et selvmål som høyrekant Runar Overvik tvang frem.

Karl Eirik Steffensen, Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm mener følgende spillere fortjener stjerner i denne kampen:

Tre stjerner: Mats Frede Hansen

Mats Frede Hansen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Gikk i krigen tungt bevæpnet med rå innsatsvilje og duellstyrke. Meget god både langs bakken og i luftrommet. Fikk noen smeller, men reiste seg og fortsatte kampen for å holde nullen, noe han og lagkameratene klarte med glans. Fin scoring!

To stjerner: Andreas Markussen

Andreas Markussen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Fikk ekstra mye å gjøre etter at Juan Manuel Cordero ble utvist, og den jobben gjorde han på imponerende vis. Veldig flink til å plassere seg riktig, bryte ballbanen og vinne dueller. Klarte seg også bra med ballen i beina. Solid match!

Én stjerne: Daniel Rojas

Daniel Rojas. Foto: Karl Eirik Steffensen

Den siste stjerna kunne også gått til Felix Adrian Jacobsen eller Dag Andreas Balto, som begge leverte en god kamp på midtbanen. Rojas får den for sitt meget trygge keeperarbeid gjennom 90 minutter. Pluss i boka for et par kanonredninger og gode involveringer på innlegg i farlig område.