Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling i utgangspunktet bestemmer når lagene spiller hjemme. Denne helga var det imidlertid trenerteamet som tok børsen på BULs hjemmekamp.

BULs 1.divisjonslag møtte Amazon Grimstad på hjemmebane søndag ettermiddag, og bossekopingene gikk på sitt fjerde strake nederlag. Gjestene fra Grimstad vant 4-1 på Coop-banen. Guro Bell Pedersen scoret for BUL.

Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner i denne kampen:

Tre stjerner: Eline Hegg

Eline Hegg. Foto: Ole Henrik Kristiansen

En konstant trussel hver gang hun fikk ballen. Utfordret utover og innover, og har et teknisk repertoar man blir imponert av. Slo gode dødballer og skaffet BULs tredje straffe denne sesongen.

To stjerner: Guro Bell Pedersen

Guro Bell Pedersen. Foto: Ole Henrik Kristiansen

Jobbet som en løvinne på topp. Mye løping og høyt trykk i det meste hun foretok seg, og var et eksempel til etterfølgelse for resten av laget. Slo en frekk tunnel på sin stopper før hun satte ballen i mål.

Én stjerne: Therese Vollan Kristensen

Therese Vollan Kristensen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Er i ferd med å finne formen etter mye sykdom og skader. Dekket store rom, var spillbar og skapte flere to mot én-situasjoner. Hennes beste kamp så langt i sesongen, solid andreomgang.