Altaværingen er klar for å glede gjestene i en stor rolle i musikalen Rockin’ på Wallmans Oslo.

Synger i ti måneder

Dette er det syttende showet i rekkene hos underholdningsinstitusjonen Wallman som finner sted på Mølla ved Akerselvas bredder.

– Vi har hatt en slags førpremiere og i morgen er det gallapremiere for publikum, sier Kati Winther Heimen som i sommer ble ferdig med sin utdannelse fra Bårdar-akademiet i Oslo som musikalartist.

– Veldig herlig å kunne gå rett fra studier til fulltidsstilling som artist. Musikalen Rockin’ skal vi fremføre hver torsdag, fredag og lørdag helt fram til juni måned neste år, sier hun fornøyd.

600 søkere

Det er 16 år siden underholdningsselskapet  Wallmans som er et underholdningsselskap som arrangerer konserter og show i Sverige, Norge, Danmark og Finland for første gang åpnet dørene i Oslo. Siden oppstarten har mer enn 650.000 gjester besøkt de ulike oppsetningene. Årets show består av musikalske perler på løpende bånd. Dette var dog ingen lett oppgave å få jobben under årets oppsetning.

– I vår, mens jeg studerte, var jeg med på flere prøvespillinger. Jeg tror det var omlag 600 søkere på de ni stillingene som dette showet har, så jeg er selvsagt stolt. Det hele går ut på å underholde gjestene som blir servert alt fra Beatles i storbandversjon til Adele, til tidlig heavy metal og Flashdance, sier hun.

Synger Madonna-låter

En av hennes roller underveis er å fremføre sanger av blant annet Madonna.

– For de som ikke har vært på disse showene til Wallmans, så starter det hele klokken 18.00 hver kveld - med fire retters middag og et påfølgende show som varer til langt på kveld, sier Heimen.

Elleve innslag

Hun forklarer videre at gjestene under Rockin` får servert 11 ulike medleyer – som er en sammensetning av flere sanger (eller andre musikkstykker) som settes sammen til en helhet.

– Alle som er på scenen må både kunne synge og danse. Det å få opptre på  Wallmans Oslo har vært en drøm helt siden jeg var publikum på Wallmans for mange år siden for jeg elsker å opptre med musikallåter. Dette er en drøm som endelig oppfylles, sier den unge talentfulle musikalartisten fra Alta som for tiden bor i hovedstaden.

Sikter mot utlandet

Hun har dog enda en drøm som hun vil oppfylle etter sin ettårskontrakt.

– Jeg prøver å tenke litt langsiktig, og ser allerede nå mot Tyskland hvor jeg har opparbeidet meg en del kontakter. I Tyskland setter de opp enda større oppsetninger av for eksempel musikaler og det er drøm nummer to som jeg håper å oppfylle i løpet av 2017. Jeg kan tysk, så språket skal ihvertfall ikke by på noen problemer, sier Heimen, som gleder sg stort til premieren som starter i morgen kveld klokken 18.00.